Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Petäjäs peruslogo

Myymälä:
Honkajuurentie 2, 26100 Rauma
p.(02) 824 1041
rauma(at)petajas.fi

avoinna:
arkisin 9 - 17
keskiviikkoisin 9 - 18
lauantaisin 10 - 14

Veneiden nostoissa, laskuissa ja telakoinneissa ota yhteys
puh. (0440) 354 927.

AMT 150 R

Huoleton, syvällä v-pohjalla varustettu korkealaitainen monikäyttövene sopii niin perheen mökkiveneeksi kuin tyylikkääksi huviveneeksikin.

Vakaus ja helppo puhdistettavuus tekevät siitä erinomaisen kalaveneen ja verrattoman yhteysveneen.

 

AMT 160 R

Kokoluokassaan erittäin tilava ja vakaa sivupulpettivene – erinomainen yleisvene. Veneen vankka rakenne ja korkeat laidat tekevät siitä turvallisen ajettavan tavallista kovemmassakin kelissä.

Sisätilojen selkeyden ja huolellisen tilankäytön ansiosta veneessä on hyvin tilaa niin matkustajille kuin tavaroille.

 

AMT 185 R

Keskipulpettivene, jota on helppo ja hauska ajaa tavallista kovemmassakin kelissä. Vene sopii hyvin esim. kalastukseen ja yhteysveneeksi. Suuri pulpetti tarjoaa hyvän suojan ajettaessa, näkyvyys on samalla erinomainen joka suuntaan ja ajaminen onnistuu helposti ja turvallisesti myös seisten.

 

 

AMT 170 BRs

Koko perheen yhteys- ja retkivene. Tilankäytön ansiosta koko perhe voi nauttia sekä tuulilasin suojasta että veneen kuomun tuomasta sadesuojasta.

Syvä v-pohja halkoo aaltoja pehmeästi ja roiskevedet ohjautuvat tehokkaasti sivuille, jolloin ajaminen on turvallista ja miellyttävää haastavissakin keleissä.

 

AMT 175 BR  

Uusi 175 BR edustaa markkinoiden parasta tilankäyttöä ja on luokkansa tilavin. Täysin uusi runko käyttäytyy johdonmukaisesti ja pehmeästi, turvaten veneilykokemuksesi kelillä kuin kelillä.

Ensiesitelty Vene Båt -17 -messuilla.

 

AMT 190 BR       

Malliston uusin tulokas on vauhdikas, urheilullisella rungolla varustettu yhteys- ja huvivene vaivattomaan veneilyyn. AMT 190 BR on hauska ajettava, ja sopii mainiosti niin kruisailuun ja kalastukseen kuin vesiurheiluun. Uutuuden valtteja ovat kokoluokassaan ennennäkemättömät tilat sekä kattava vakiovarustus. Uuden runkomuotoilun ansiosta vene liukuu pehmeästi läpi aaltojen ja suorituskyky on AMT:n taattua huippuluokkaa. Kiitos runkomuotoilun myös polttoainekulutus on alhainen ja yhdessä suuren polttoainetankin kanssa tämä takaa pitkän toimintasäteen.

 

 

AMT 200 BR

AMT 200 BR on hauska, vauhdikas ja turvallinen ajettava. Lisäksi se tarjoaa luokkansa parhaat tilat. Se on todellinen yleisvene, joka soveltuu yhtä hyvin yhteysveneeksi, kruisailuun, vesiurheiluun kuin kalastukseenkin.

 

AMT 230 BR

Mallisto täydentyi avokeulaisella 230 BR -mallilla. Vene on suunniteltu ennen kaikkea heille, jotka haluavat yhteys- ja huviveneen nopeaan ja vaivattomaan veneilyyn. Tilavan etuosan ansiosta sekä kulkeminen että tavaroiden lastaaminen on helppoa ja turvallista.

 

AMT 200 DC

Tyylikäs Daycruiser laatutietoiselle nautiskelijalle. Erinomaiset ajo-ominaisuudet ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat turvallisen ja vaivattoman veneilyn kaikissa tilanteissa.

Avattava tuulilasi ja tukevat portaat helpottavat veneessä liikkumista. Luokkansa suurin avotila mukavine istuimineen tarjoaa ylellisen matkustusnautinnon. Kajuutassa viihtyisät tilat kahden hengen yöpymiseen.

 

AMT 230 DC

Malliston lippulaiva, josta jokainen voi laajan lisävarustevalikoiman ansiosta räätälöidä itselleen sopivan. Muunneltavuutensa takia se soveltuu niin päiväristeilyyn kuin pidemmillekin retkille. Tämä helposti käsiteltävä vene tarjoaa loisteliaat ajo-ominaisuudet sekä tarvittaessa rajua suorituskykyä ja räväkkää sporttisuutta.

 

 

AMT 190 HT

190 HT:ssa yhdistyvät perinteisen läpikuljettavan ja hard top -veneen parhaat puolet. Vene on suojaisa, tarjoaa erinomaiset tilat retkeilyyn, mutta on myös helppo ja turvallinen käyttää. Leveä parras ja tukevat kaiteet sekä avattava ovi tuulilasissa tekevät kulkemisesta ja lastaamisesta turvallisen vaivatonta.

 

AMT 215 PH

Vaativan veneilijän monikäyttöinen ja suorituskykyinen merenkävijä, jossa on korkeakeulainen runko, tilava ja tasainen takakansi, isot säilytystilat sekä suojaisa hytti yöpymismahdollisuuksineen. Se soveltuukin todella moneen käyttöön - niin yhteysveneeksi, tavarankuljetukseen, kalastukseen, retkeilyyn kuin ammattikäyttöönkin. Venettä on helppo varustella jokaisen omaan käyttöön sopivaksi.

 

 


 

AJANKOHTAISTA:

Tervetuloa uuteen myymälään
osoitteeseen Honkajuurentie 2, Rauma.

Veneiden nostoissa ja telakoinneissa ota yhteys puhelimitse (0440) 354 927/JP.

 

                        -----------

Valikoimastamme löytyvät AMT, SeaStar, Faster, Terhi, Silver, Flipper ja Bella -veneet sekä Trapper -mönkijät ja Majava -venetrailerit. 

                         ---------

 

 

meri.gif