Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Petäjäs peruslogo

Myymälä:
Honkajuurentie 2, 26100 Rauma
p.(02) 824 1041
rauma(at)petajas.fi

avoinna:
arkisin 9 - 17
keskiviikkoisin 9 - 18
lauantaisin 10 - 14

Veneiden nostoissa, laskuissa ja telakoinneissa ota yhteys
puh. (0440) 354 927.

Faster 460 i

 

Uudistunut malli sopii niin kalamiehen kaveriksi kuin mökkiläisen mutkattomaksi yhteysveneeksi.

Ohjauspulpetin paikkaa voi siirtää toiveiden mukaisesti. Veneen vakiovarusteisiin kuuluvat mm. hydrauliohjaus, 12 voltin pistoke ja Honda-esiasennus.

 

Faster 495 i

 

Tätä lujaa ja luotettavaa ohjauspulpetillista venettä ohjataan takapenkiltä, ja pulpetti on kätevästi siirrettävissä tarpeen mukaan joko keskelle tai oikeaan laitaan.

Tässäkin mallissa on nousulistaton pohja ja olematon liukuunnousukynnys sekä kokoistaan suuremman veneen ajo-ominaisuudet ja runsas vakiovarustus.

 

Faster 495 CC

 

Helposti ympärikuljettava, vaivattomasti käsiteltävä ja kaikkiin keleihin sopiva keskipulpettivene, joka sopii erityisesti yhteys- ja kalastuskäyttöön. 

Ohjauspulpetti on sijoitettu keskelle venettä, jota kuljettaja ohjaa erilliseltä istuimelta. Istuimen takana on reilusti tilaa irrotettaville eri kokoisille istuinlaatikoille.

 

Faster 495 CX

 

495 CX:ssä yhdistyvät erinomaiset ajo-ominaisuudet ja suojaisat tilat neljälle henkilölle. Runko on nousulistattomuuden ja korkean kölilistan ansiosta pehmeäkulkuinen ja hiljainen.

Kuljettajan paikka on leveän sivupulpetin vasemmassa laidassa keskellä venettä, joka takaa hyvän näkyvyyden sekä tasapainoisen kulun myös yksin ajettaessa.

 

 

Faster 525 SC

 

Jykevä joka sään kulkija suojaavin laitapulpetein. Merikelpoisuudeltaan ja ajo-ominaisuuksiltaan kokoistaan paljon suurempien veneiden luokkaa.

Suuret takalaatikot (toinen irroitettavissa) tarjoavat paljon säilytystilaa.

 

Faster 525 CC

 

Tämä keskipulpettimalli tekee matkaamisen ja tavarankuljettamisen huolettomaksi kelistä tai määränpäästä riippumatta.

Kookas keskipulpetti suojaa kipparin ja kartanlukijan lisäksi myös takapenkkiläisiä. Kulku on esteetöntä ja säilytystilaa löytyy runsaasti.

 

Faster 525 CF

 

Vaativallekin kalamiehelle suunniteltu 525 CF on täysin räätälöity heittokalastukseen. Veneen keulan korotettu heittotaso tarjoaa laadukkaan heittely-ympäristön, ja helpottaakseen perästä heittelyä, peräosan klaffipenkin saa taitettua alas.

Kuljettaja istuu mukavasti ja tukevasti taitettavalla selkänojalla varustetussa Swing-istuimessa. Monipuolisiin vakiovarusteisiin kuuluu mm. 42l Waecon kylmälaatikko, joka auttaa pitämään saaliin tuoreena.

 

Faster 545 SC

 

545 SC on keularampillinen monikäyttövene kahdella pulpetilla. Leveää keularamppia pitkin voi helposti lastata painavat ja kookkaat kuljetettavat. Rampin ansiosta myös rantautuminen kivikkoisille rannoille on vaivatonta.

Veneen nousulistaton v-pohja takaa pehmeän kulun myös kovassa aallokossa. Kaksi pulpettia ja kiinteä väliovi muodostavat suojaavan matkustamon.

 

Faster 545 CC

 

545 CC on jykevä keularampillinen monitaituri, jolla kuljetat suurempiakin lasteja helposti ja kätevästi. Leveä keularamppi helpottaa kulkemista ja tekee luonnonrannoille rantautumisesta vaivatonta.

Nerokkaan runkomuotoilun ansiosta ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja meno on pehmeää ja tasapainoista kovassakin kelissä. Kookas keskipulpetti suojaa tuulilasin takana istuvia ja ympärikäveltävyys takaa esteettömän kulun ympäri venettä.

 

Faster 560 SC

 

Jykevä joka sään kulkija, joka on merikelpoisuudeltaan ja ajo-ominaisuuksiltaan kokoistaan paljon suurempien veneiden luokkaa. 

Tuplapulpetin takana viimalta suojassa kulkee kaikkiaan viisi henkeä, sillä kuljettajan ja kartanlukijan istuimien takana on veneen levyinen, kolmenistuttava takapenkki. Moottorikaivon viereen sijoitettu takalaatikko tarjoaa tilavan säilytystilan ja on irrotettavissa, jolloin sen paikalla voi kuljettaa pientä uistelumoottoria.

 

Faster 560 CC

 

560 CC on tehty ihmisille, joiden on mentävä silloin, kun tilanne niin vaatii. Kelistä ja jopa vuodenajasta riippumatta - tarvittaessa läpi jäätävän viiman.

Veneen hyvin sijoitetun keskipulpetin ansioista liikkumiselle on tilaa runsaasti. 560 CC on merikelpoisuudeltaan ja ajo-ominaisuuksiltaan kokoistaan paljon suurempien veneiden luokkaa.

 

Faster 625 CC

Uusi tosiveneilijän yhteys- ja monikäyttövene

 

Helsingin Vene17-näyttelyssä ensiesiteltiin täysin uusi, teräväkeulainen monitaituri: Faster 625 CC. Leveällä keskipulpetilla varustettu tulokas on vankkarakenteinen, helppohoitoinen ja kestävä, ja sen huolella suunniteltu ja valmistettu alumiinirunko käyttäytyy johdonmukaisesti, on erittäin suorituskykyinen ja se kulkee pehmeästi läpi kovankin aallokon.

Faster 635 CC

 

Faster 635 CC on monikäyttövene, joka sopii yhteysveneeksi, urheilukalastajille, saariston urakoitsijoille, sukeltajille, viranomaisille, öljyntorjuntaan tai pelastusveneeksi – se muuntautuu täydellisesti käyttötarpeen mukaan ja sopii niin mökkiläisen kuin ammattilaisenkin kuljetustarpeisiin.  Kätevä keularamppi helpottaa lastausta ja kulkua veneeseen sekä mahdollistaa vaikka mönkijän kuljettamisen veneessä.

Veneen sisälaitoihin ja pulpetin eteen kiinnitettyyn kiskoon saa vaivattomasti kiinnitettyä istuin- ja säilytystiloja sekä lisävarusteita, jolloin veneeseen saadaan istumapaikat jopa 10 henkilölle ja runsaat säilytysmahdollisuudet.

 


 

AJANKOHTAISTA:

Tervetuloa uuteen myymälään
osoitteeseen Honkajuurentie 2, Rauma.

Veneiden nostoissa ja telakoinneissa ota yhteys puhelimitse (0440) 354 927/JP.

 

                        -----------

Valikoimastamme löytyvät AMT, SeaStar, Faster, Terhi, Silver, Flipper ja Bella -veneet sekä Trapper -mönkijät ja Majava -venetrailerit. 

                         ---------

 

 

meri.gif