Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Petäjäs peruslogo

Myymälä:
Honkajuurentie 2, 26100 Rauma
p.(02) 824 1041
rauma(at)petajas.fi

avoinna:
arkisin 9 - 17
keskiviikkoisin 9 - 18
lauantaisin 10 - 14

Veneiden nostoissa, laskuissa ja telakoinneissa ota yhteys
puh. (0440) 354 927.

Silver Fox Avant 485 

 

Edullinen ja tyylikäs Fox Avant 485 on oivallinen saariston yhteyskäyttöön, kalastukseen ja pieneen huviajeluun. Fox Avant tarjoaa hyvän tuulensuojan kahdelle ihmiselle ja takaa silti helpon liikkumisen ja hyvät tilat.

Tukevat kaiteet helpottavat keulasta veneeseen nousua ja mahdollistavat veneen hyvän hallinnan maistakin. Veneessä on myös runsaat ja monipuoliset säilytystilat.

Fox Avant on erityisen vakaa vene, ja se on ajo‐ominaisuuksiltaan poikkeuksellisen tasapainoinen myös alle liukunopeutta ajettaessa.

 

Silver Fox DC 485

 

Fox DC 485 tarjoaa ajettaessa kokoluokkansa parasta ergonomiaa, jossa kuljettajakin saa tuen muhkeasta selkänojasta.

Mittariston, kaiun ja plotterin käytettävyys ja näkyvyys palvelevat käytännöllistä veneilyä. Suuri avotila tekee mahdolliseksi kookkaiden tavaroiden kuljettamisen tai vaikka heittouistelun.

 

 

Silver Fox BR 485

 

Tämä tuplapulpettivene tarjoaa enemmän ajettavuutta, käytettävyyttä, ulkonäköä sekä tilaa. Suojaava ohjaamo takaa turvallisen ja mukavan matkanteon, erityisesti kun venettä täydennetään vielä kokoluokassaan poikkeuksellisen toimivalla väliovella.

Mukavuuteen on kiinnitetty huomiota takaistuimen muhkealla selkänojalla ja pulpettirakenteen tuomalla hyvällä ja tasaisella jalkatilalla. Kuljettajan paikan ergonomiassa on panostettu hallintalaitteiden oikeaan sijoitteluun. Painonsa ansiosta Fox-venepaketti kulkee ketterästi 750 kiloa kantavalla jarruttomalla trailerilla.

 

Silver Wolf DC 510

 

Uuden sukupolven huippuviimeistelty vene viisimetristen luokassa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista veneilyn huolettomuutta.

Poikkeuksellisen korkeat laidat ja todella iso avotila tekevät liikkumisen helpoksi ja turvalliseksi. Jokaisella matkustajalla ovat kaiteet ja kiinnipitokahvat käden ulottuvilla. Veneeseen astumista ja poistumista helpottavat puolestaan porrastus ja kaiteet.

 

Silver Wolf Avant 510

 

Wolf Avant on kokoluokassaan ainoa leveällä sivupulpetilla varustettu vene, joka tarjoaa kokonaisvaltaista huolettomuutta niin perheveneilyssä kuin kalastuksessakin.

Wolf on ainutlaatuisen pehmeästi kulkeva ja johdonmukaisesti käyttäytyvä taloudellinen vene. Se on äärimmäisen vakaa alumiinivene, joka ei kallistu nopeissakaan käännöksissä eikä veneessä liikuttaessa tai sinne astuttaessa, jonka ansiosta se on mukava ja turvallinen lapsiperheen valinta.

Sen kantavuus on poikkeuksellisen suuri eikä sen käsiteltävyys tai nopeus kärsi runsaasti kuormattunakaan.

 

Silver Wolf BR 510

 

Yksi tilavimmista tämän kokoluokan veneistä. Kookas, koko veneen poikki kaartuva ovellinen tuulilasi suojaa tehokkaasti kaikki takatilassakin matkustavat. Jalkatilaa on jokaiselle matkustajalle todella reilusti. Pulpetin alla löytyy myös runsaasti suojaista säilytystilaa.

Vakiovarusteisiin kuuluvat kokopehmustetut kuppi-istuimet sekä kuljettajan istuimen ylösnouseva etuosa sekä väliovi. 


 

Silver Hawk CC 540

 

Kalastajan ja yhteysvenekäyttäjän unelmavene. Laaja turkki ja jämerät kaiteet takaavat turvallisen liikkumisen säällä kuin säällä. Kiskoihin kiinnitettävillä laatikoilla voi räätälöidä veneen omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Vene on täysin uppoamaton, turvallinen valinta.

 

Silver Hawk BR 540

 

Hawk BR:stä löytyvät ihanteelliset ominaisuudet niin mökki-, kalastus- kuin yhteysveneeksikin huvikäyttöä unohtamatta.

Erittäin monipuoliseen vakiovarustukseen kuuluvat mm. hydrauliohjaus, 105 litran kiinteä polttoainesäiliö ja takapenkin pehmustesarja. Pulpettien välissä on lisäksi kiinteä, kaksiosainen ovi antamassa tehokasta tuulensuojaa.

 

Silver Shark CC 580

 

Keskipulpetillinen vene nopeaan siirtymiseen paikasta toiseen. Erittäin turvallinen valinta uppoamattomuutensa ansiosta. Kalastus- ja yhteysveneenä tämä malli on lyömätön: kiitos erinomaisen merikelpoisuuden turvallinen ajotuntuma on taattu jokaisella säällä. Suuren tuulilasin suojassa matka taittuu mukavasti kovassakin vauhdissa.

 

Silver Shark BR 580

 

Erinomaiset ajo-ominaisuudet ja tilavat, ergonomisesti suunnitellut sisätilat muodostavat tässä veneessä voittamattoman yhdistelmän. Suorituskykyinen, hiljainen ja pehmeäkulkuinen runko takaavat ajonautinnon kovemmassakin kelissä.

 

 

Silver Eagle CC 630

 

Eagle CC 630 on uppoamaton merten maasturi. Yli kuusimetrinen komistus sopii kovaan käyttöön, isoille lasteille ja suurille vesille.

Sisätilat tarjoavat reilusti liikkumatilaa ja toimivat mainiosti lastin kuljetukseen.

 

Silver Eagle BR 640

 

Silverin uutta muotoilua edustava täysin uppoamaton Eagle BR 640 täyttää kovimmatkin laatuvaatimukset. Veneen jämerä, mutta hiljainen ja pehmeäkulkuinen runko toimii kovassakin merenkäynnissä.

Takapenkin voi muuttaa kätevästi isoksi aurinko- tai heittokalastustasoksi. Vene on helposti räätälöitävissä tehtaalla jokaiseen käyttötarkotukseen sopivaksi.

 

Silver Eagle BRX     

 

Erinomaisilla ajo-ominaisuuksilla suotu Eagle BR, joka lanseerattiin kaudelle 2016, saa BRX-mallin myötä täysalumiinisen sisustan. Niin sisälaidat, säilytystilat, takakeskipenkki, klaffipenkit kuin kaiteetkin ovat täysin alumiinista valmistettuja. Malli on suunnniteltu etenkin vauhtia kaipaavalle veneilijälle, jolla suurinta valttia on veneen kestävyys, vaivaton käyttö ja helppohoitoisuus – unohtamatta pehmeää kulkua ja taloudellisuutta.

 

 

Silver Shark BRX        * * UUTUUS * *

+ Honda BF80     vahvistamatta
+ Honda BF100   vahvistamatta
+ Honda BF115   vahvistamatta

Pehmeästi kulkeva, jäykkärakenteinen Shark BR -alumiinirunko toimii uuden Shark BRX-mallin perustana, vaalien sen erinomaisia ajo-ominaisuuksia ja ketteryyttä. BRX-mallissa on täysin alumiinista valmistetut sisälaidat, säilytystilat, keskitakapenkki sekä klaffipenkit perässä. Lisäksi kaiteet ovat 30 mm:n paksuisesta alumiiniputkesta valmistetut. Shark BRX on vene sinulle, joka arvostat helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja vaivattomuutta.

Uutuus esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle Helsingin Vene17-messuilla helmikuussa 2017

 


 

AJANKOHTAISTA:

Tervetuloa uuteen myymälään
osoitteeseen Honkajuurentie 2, Rauma.

Veneiden nostoissa ja telakoinneissa ota yhteys puhelimitse (0440) 354 927/JP.

 

                        -----------

Valikoimastamme löytyvät AMT, SeaStar, Faster, Terhi, Silver, Flipper ja Bella -veneet sekä Trapper -mönkijät ja Majava -venetrailerit. 

                         ---------

 

 

meri.gif